این تفاهم نامه با محوریت همکاری راهبردی ، ارائه خدمات مشاورهای و راهاندازی مرکز رشد و نو آوری در کیش به امضاء مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و مدیرعامل شرکت نو آوران فناوریهای همگرای شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو رسید. در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش هم با بیان اینکه در حوزه علم و تکنولوژی دچار غفلت و عقب ماندگی هستیم گفت: به جای این بخش ها می توانیم در حوزه های دانش بنیان و نو آورانه فعالیت کنیم زیرا به لحاظ ظرفیت های انسانی و هوش کشور ما امتیاز خوبی دارد و این موضوع می تواند سرمایه اصلی برای رشد و توسعه باشد.
دکتر انصاری لاری افزود: جزیره کیش به لحاظ ظرفیت ها می تواند بستر خوبی برای فعالیت در حوزه های نو آورانه و دانش بنیان باشد . به این دلیل با اختصاص ساختمانی به فعالان این حوزه از همه ایده ها استقبال می کنیم. وی اظهار داشت : با تمرکز برکسب و کارهای نوین تلاش می کنیم برای حوزه های دیگر نیز از طریق این کسب و کارهای نو آورانه راهکار بیابیم . اگر بتوانیم جزیره کیش را به سمت فعالیت کسب وکارهای نو آورانه ببریم تحول ایجاد کرده ایم.
راه اندازی بورس بین الملل، هوشمند کردن کیش و دیجیتالی شدن سیستم های آموزشی از دیگر موضوعاتی مورد تاکید دکتر انصاری لاری در جهت تحول آفرینی در کیش بود که با اتکا به توسعه ICT و فعالیت های تله کیش در دست اجرا است.
در این نشست مرتضی بانک با بیان اینکه انتظار داریم مناطق آزاد بسترهای جدیدی در ساختارهای اداری سرمایه گذاری و … ایجاد کنند افزود: راه اندازی این بسترها در مناطق آزاد می تواند الگویی برای تعمیم این فعالیت ها به داخل کشور باشد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد گفت: خوشحالیم که جزیره کیش فعالیت مراکز نو آورانه و خلاقانه پیشگام شده است و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد هم مجموعه ای را در زمینه کسب وکارهای نو آورانه تدارک دیده که به عنوان الگو در جزیره کیش فعالیت کنند.
وی تاکید کرد: مراکز شتاب دهی به عنوان راه تنفس جدید فعالیت های خلاقانه و نو آورانه هستند و زمانی ثمربخش می شوند که از حامی فکری و عملیاتی در بخش خصوصی برخوردار شوند. نباید مراکز دولتی با این مجموعه ها تلفیق شوند.
مرتضی بانک گفت: با توجه به اینکه بسترهای ارتباطی به لحاظ وسعت فعالیت و قابلیت هایشان قابل کنترل توسط سران سلطه نیست محل خوبی برای فعالیت هستند. می توانیم از بسترهای ارتباطی و دیجیتالی در زمینه های اقتصادی استفاده کنیم و باعث کسب در آمد و رونق شویم.
وی در پایان از مسئولان جزیره کیش برای راه اندازی این مرکز تقدیر و در خصوص تسری این طرح در دیگر مناطق آزاد ابراز امیدواری کرد.
مرکز رشد و نو آوری در کیش
املاک نامی کیش مرکز مشاوره و سرمایه گذاری ملکی در کیش
برخی از فایلهای مربوط به برج های مسکونی کیش
املاک نامی کیش
تلفن دوم: 09347694400
نمابر: 07644423700
رایانشانی: kish118@yahoo.com