مدیرکل حوزه مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه مناطق آزاد دیگر نیز علاقمند به اجرای این طرح در منطقه خود هستند تشریح کرد : با توجه به اینکه مجوز های قانونی لازم اخذ و با بانک های خارجی برای اعتبار بخشی به این کارت ها مشاركت هاي مربوطه انجام شده تجاری که مورد تایید سازمان منطقه آزاد کیش باشند تا سقف یکصد هزار دلار امکان مبادله ارز از طریق این کارت ها را دارند.
ذوالفقاری مدیرعامل شرکت ویژن کارت ایرانیان نیز در این مراسم گفت : در این طرح تجار مورد تایید سازمان منطقه آزاد کیش می توانند تا سقف یکصد هزار دلار از طریق این کارت ها در ۲۱۰ کشور ارتباطات مالی بین المللی داشته باشند.
وی افزود: این کارت ها پس از برجام وارد کشور شده و با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت هواپیمایی کیش به تجار و بازرگانان جزيره خدمات مالی بین المللی ارائه می دهد. در مرحله بعدی خدمات این کارت ها را به سایر مناطق آزاد کشور نیز توسعه می دهیم و تجار و مسافران می توانند برای امور تجاری و مسافرتی خود از این کارت ها استفاده کنند.
ذوالفقاری گفت : این شرکت با هدف تسهیل امور در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی و بر اساس قوانین بین المللی مناطق آزاد با بانک های اروپایی و آسیای میانه فعالیت می کند و در حال حاضر با چندین بانک و موسسه مالی طرف قرار داد است.
برگرفته از سایت سازمان منطقه آزاد کیش